Retourneren

1. Algemeen

Dank u voor uw aankoop bij CARGIFT. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw bestelling. Dit retourbeleid beschrijft de voorwaarden en procedures voor het retourneren van producten die zijn gekocht via onze website. Lees dit beleid zorgvuldig door voordat u een retourverzoek indient.
 

2. Retourneren van Gepersonaliseerde Producten

Gepersonaliseerde producten, waaronder die met aangepaste logo's, namen of ontwerpen, kunnen alleen worden geretourneerd als ze gebreken vertonen die te wijten zijn aan fouten in productie of verzending. Controleer alstublieft uw gepersonaliseerde product(en) zorgvuldig bij ontvangst. Als u een gebrek constateert, neem dan binnen 7 dagen na ontvangst contact met ons op via info@cargift.nl om het probleem te melden en verdere instructies te ontvangen voor het retourneren van het product.
 

3. Retourneren van Niet-Gepersonaliseerde Producten

Niet-gepersonaliseerde producten kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen na ontvangst, op voorwaarde dat ze in ongebruikte en onbeschadigde staat verkeren, inclusief alle originele verpakkingen. Als u ervoor kiest om een niet-gepersonaliseerd product te retourneren, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op via info@cargift.nl om een retourverzoek in te dienen en verdere instructies te ontvangen.
 

4. Retourproces

Voor het retourneren van een product, volgt u alstublieft deze stappen:
 
a. Neem binnen de aangegeven termijn contact met ons op via info@cargift.nl om een retourverzoek in te dienen en de reden voor retournering aan te geven.
 
b. Na ontvangst van uw retourverzoek, zullen wij u voorzien van verdere instructies voor het terugsturen van het product.
 
c. Zorg ervoor dat het product goed is verpakt om schade tijdens het retourtransport te voorkomen.
 
d. Stuur het product terug naar het opgegeven retouradres.
 
e. Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product, zullen wij overgaan tot verwerking van de retourzending.
 

5. Restituties

Voor geretourneerde niet-gepersonaliseerde producten zullen wij, na ontvangst en inspectie van het product, een terugbetaling verwerken voor het aankoopbedrag exclusief eventuele verzendkosten. Restituties worden uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode.
 

6. Contact

Als u vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan contact met ons op via info@cargift.nl
 
Dank u voor het lezen van ons retourbeleid en voor uw vertrouwen in CARGIFT.
 
Reinier Krijgsman
 

Neem contact met ons op

Error 404