Klantenservice

Hulp nodig met het afronden van uw bestelling, of heeft u gewoon een vraag? Wij helpen u graag verder. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact u op. Voor dringende vragen kunt u uiteraard bellen of mailen.

 

Snel antwoord op jouw vragen?

Wellicht staat jouw antwoord hier beneden, tussen onze veelgestelde vragen.

Welke betaalmiddelen accepteren wij?

Wij accepteren IDeal, Visa, Mastercard en offerte aanvragen.

Hoe lang duurt het voordat mijn order wordt geleverd?

De levertijden variëren afhankelijk van de locatie en de geselecteerde verzendmethode. We zullen bij aankoop een geschatte levertijd verstrekken, maar we garanderen geen leveringsdata. Houd er rekening mee dat internationale bestellingen mogelijk langer duren om te arriveren vanwege douaneafhandeling.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, u kunt een product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren als het in de originele verpakking zit, ongebruikt is en in dezelfde staat verkeert als toen u het ontving. Raadpleeg onze retourbeleid voor meer informatie.

Leveren jullie gepersonaliseerde producten?

Ja, we leveren zeker gepersonaliseerde prodcuten en deze kunnen worden aangevraagd m.b.v. de offerte aanvraag knop. Er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen.

Leveren jullie internationaal?

Ja, we verzenden onze producten wereldwijd. Verzendkosten en levertijden variëren afhankelijk van de locatie en de geselecteerde verzendmethode. Houd er rekening mee dat internationale bestellingen mogelijk onderhevig zijn aan douanerechten en belastingen, die de verantwoordelijkheid zijn van de klant.

Neem contact met ons op

Error 404