Bestelling & Bezorging
 

1. Verzending en Levering

Dank u voor uw aankoop bij CARGIFT. We streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Houd er echter rekening mee dat sommige factoren, zoals de personalisatie van producten en verzendtijden, van invloed kunnen zijn op de duur van de verzending. We vragen om uw begrip en geduld terwijl we ervoor zorgen dat uw bestelling met zorg wordt behandeld.
 

2. Verzendingstijden

Voor het normale product kan de levertijd 3-8 werkdagen bedragen. Voor het gepersonaliseerde product kan de levertijd 21 werkdagen bedragen. . Deze langere verzendtijd is voornamelijk van toepassing op sterk gepersonaliseerde producten, waarbij zorgvuldige aandacht wordt besteed aan details om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.Voor verzendmethoden gebruiken we Postnl en DPD.
 

3. Volgen van Bestellingen

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail en houden we u vanaf dan op de hoogte met betrekking tot de verzending. We raden u aan om met ons contact op te nemen voor updates over de levering van uw bestelling.
 

4. Leveringsadres

Zorg ervoor dat u bij het plaatsen van uw bestelling een nauwkeurig en volledig leveringsadres opgeeft. We zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen of problemen met de levering als gevolg van onjuiste of onvolledige adresgegevens.
 

5. Verzendkosten

De verzendkosten worden berekend op basis van het afleveradres en het gewicht van de bestelling. U kunt de verzendkosten voor uw specifieke bestelling bekijken tijdens het afrekenen.
 

6. Retourneren en Terugbetalingen

Zie ons retourbeleid voor informatie over het retourneren van producten. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor retourzendingen voor uw eigen rekening zijn.
 

7. Contact

Als u vragen heeft over ons verzendbeleid, neem dan contact met ons op via info@cargift.nl.

Dank u voor het lezen van ons verzendbeleid en voor uw vertrouwen in CARGIFT.

Reinier Krijgsman

Neem contact met ons op

Error 404